Groeikracht opslurpen

Een van de indrukwekkende dieren waar ik het meest natuurlijk op aan ga, is de Hathi.

Olifanten met hun lange slurf die ze tot heel diep in de aarde kunnen brengen, waarmee ze oer-krachtige voeding opslurpen.

Die multifunctionele slurf, gebruiken ze om te ademen, te drinken, te douchen, te verdedigen en in hun sociale spel. Olifanten groeten door elkaar met de slurf aan te raken.

De expressieve bewegingen van deze grootste en zwaarste landdieren zijn prachtig en krachtig tegelijkertijd.

Ik verwonder me over hoe dat kan. De olifanten slurf heeft twee vingerachtige verlengingen, die haast als een hand wordt gebruikt. Hoe meer ik er naar kijk, hoe minder ik zie dat dit een neus is.

En toch kan de olifant supergoed ruiken met zijn slurf. Hij pikt er allerlei geuren mee op. Als olifanten wat knuffelen, kronkelen hun slurven rond elkaar. Doordat olifanten grote affectie en trouw onder elkaar tonen en elkaar van jong tot oud behulpzaam zijn, vind ik ze een afspiegeling van een hogere samenlevingsideaal van de mens.

In mijn coaching kom ik veel zakenvrouwen tegen die net als een olifant iets hebben dat net zo indrukwekkend is. Ze hebben ergens een fijngevoelige neus voor. Je moet het beleven om het op te merken.

Ze komen bij me omdat het bedrijf / de organisatie hun leiderschap niet ziet. Doordat het niet lukt om de eigen kernwaarden uit te dragen. En doordat hun kwaliteiten stagneren.

Als ik hun verhaal hoor, krijg ik er haast rusteloze benen van. Want voor zo veel meer mensen kunnen ze iets betekenen met die oerkracht. Alleen krijgen ze hun idealen en hun energieke gevoel niet meer in expressie.

Voor die zakenvrouwen heb ik een nieuw groepsprogramma gecreëerd:

‘Zakenvrouwen Op Missie’

Het is speciaal voor multifunctionele zakenvrouwen met een route naar meer natuurlijk leiderschap. Die zakelijk zelfstandig of voor een bedrijf al wat idealen succesvol hebben nagestreefd en ruimschoots zelfstandig werken. Vrouwen die nu klaar zijn om opnieuw in expressie te gaan.

In het Zakenvrouw-op-Missie-programma gaan we vanaf het voorjaar 2024 je bewustzijnsstijl een complete expressie-boost geven. Zodat je onweerstaanbaar bent voor je bedrijf.

Meedoen aan het groepsprogramma is op uitnodiging. Ik ga daarover graag eerst met je in gesprek. Denk je dat je een zakenvrouw op missie bent en wil je meer informatie, stuur dan bericht of bel me.

Mooie dag verder.

Bianca Hoogendoorn

Eén reactie op “Groeikracht opslurpen”

  1. A WordPress Commenter avatar

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *